Maatwerk

Maatwerk

Bent u op zoek naar speciaal op maat gemaakt hijsgereedschap dat perfect aansluit op uw bedrijfsprocessen? Bij KOCR Hijstechniek bent u aan het juiste adres voor maatwerk hijsgereedschap van hoogwaardige kwaliteit.

Onze projecten worden van A tot Z begeleid door één van onze medewerkers. Na het bespreken van uw wensen en eisen gaat onze engineer aan de slag met het ontwerpen van het hijsgereedschap. Hierbij houden we rekening met uw specifieke toepassingen en het type last dat u wilt hijsen. Vervolgens wordt het hijsgereedschap op maat geproduceerd in onze werkplaats. Doordat wij eigen engineers en lassers hebben, houden wij de lijnen kort en kunnen wij snel schakelen.

Aan het eind krijgt u een product, compleet met technisch dossier, handleiding en EKH certificaat.

Naast het ontwerpen en produceren van maatwerk hijsgereedschap, kunnen wij u ook van dienst zijn bij het keuren en onderhouden van uw hijsgereedschap.

Kortom, voor maatwerk hijsgereedschap van hoogwaardige kwaliteit en deskundig advies bent u bij KOCR Hijstechniek aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee en zorgen voor een oplossing op maat. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Vorige
Volgende