Waar zitten wij?

Waar zitten wij?

KOCR Hijstechniek is gelegen in Moergestel, strategisch gelegen langs de A58 tussen Tilburg en Eindhoven. Onze locatie beschikt over een ruim magazijn, een goed uitgeruste werkplaats en ons kantoor.

Met diverse machines en testapparatuur in onze werkplaats, zorgen wij voor het vervaardigen, assembleren en uitvoeren van keuringen van hoge kwaliteit. Onze ervaren monteurs werken nauwkeurig en zorgen ervoor dat onze producten voldoen aan de hoge eisen van onze klanten.

In ons magazijn hebben we voldoende opslagruimte om onze producten op te slaan en te distribueren. Wij hanteren een efficiënt voorraadbeheersysteem om ervoor te zorgen dat we altijd voldoende voorraad hebben om aan de vraag van onze klanten te voldoen.

Bij ons familiebedrijf staat flexibiliteit hoog in het vaandel. Wij zijn 24/7 beschikbaar voor het ophalen en/of aanleveren van materialen. U bent bij ons van harte welkom!

Waar wij u mee van dienst kunnen zijn

Hijsmiddelen

Het onderhouden, inspecteren en controleren van uw hijsmiddelen is van belang om nare gevolgen te voorkomen. Onze EKH Keurmeesters houden wettelijke normen en richtlijnen aan. Alle hijsmiddelen dienen jaarlijks gekeurd te worden. 

Valbeveiliging

Veilig op hoogte werken begint met veilig materiaal. Trappen en steigers moeten van goede kwaliteit zijn en aansluiten op de locatie waar ze gebruikt gaan worden. Wij verzorgen de keuringen en inspecties van uw draagbaar klimmatriaal & rolsteigers.

Levering

Op zoek naar nieuwe- of gebruikte materialen en/of onderdelen? Ook daavoor bent u bij KOCR Hijstechniek aan het juiste adres. Naast dat we materialen en onderdelen nieuw kunnen leveren, beschikken we ook over een ruime voorraad in diverse gebruikte materialen en onderdelen.