Diensten

Alle diensten die wij uitvoeren aan uw arbeidsmiddelen worden in het online certificaten systeem bijgehouden. Hier kunt u een volledige geschiedenis terug vinden van de keuringen en reparaties. 

Hijsmiddelen bestaan o.a uit kettingwerk, hijsogen, hijsbanden, rondstroppen platenklemmen, hand en rateltakels, elektrische kettingtakels, batterijmagneten, permanente hefmagneten, staalkabels, hijstraverse. Onze EKH keurmeesters houden de wettelijke normen en richtlijnen aan. Alle hijsmiddelen dienen jaarlijks gekeurd te worden. De trekproef van de hijsmiddelen voeren wij uit op onze trekbank. De trekproef van de hefmagneten voeren wij uit op onze magneten testbank.

Het onderhouden, inspecteren en controleren van uw hijsmiddelen is van belang om nare gevolgen te voorkomen. Onze EKH Keurmeesters houden wettelijke normen en richtlijnen aan. Alle hijsmiddelen dienen jaarlijks gekeurd te worden. De trekproef van de hijsmiddelen voeren wij uit op onze trekband. De trekproef van hefmagneten voeren wij uit op onze magneten testbank.

Het onderhouden, inspecteren en controleren van uw hefmiddelen is van belang om nare gevolgen te voorkomen. Onze EKH Keurmeesters houden wettelijke normen en richtlijnen aan. Alle hefmiddelen dienen jaarlijks gekeurd te worden. Deze beproeving voeren wij uit door middel van een drukbank en eventueel het nodige testgewicht.

Kranen bestaan o.a uit bovenloopkranen, onderhangkranen, portaalkranen, monorailbaan systemen, en zwenkarmen. Wij verzorgen hiervan de keuringen, reparaties, service (24/7), en het onderhoud. Uiteraard kunnen wij ook elk kraansysteem leveren.

Veilig op hoogte werken begint met veilig materiaal. Trappen en steigers moeten van goede kwaliteit zijn en aansluiten op de locatie waar ze gebruikt gaan worden. Wij verzorgen de keuringen en inspecties van uw draagbaar klimmatriaal & rolsteigers.

Op zoek naar nieuwe- of gebruikte materialen en/of onderdelen? Ook daavoor bent u bij KOCR Hijstechniek aan het juiste adres. Naast dat we materialen en onderdelen nieuw kunnen leveren, beschikken we ook over een ruime voorraad in diverse gebruikte materialen en onderdelen. 
Wij begrijpen dat de keuringen en het onderhoud van al uw arbeidsmiddelen een hele taak voor u is. Daar willen wij u graag in ontzorgen, u kunt uw volledige keuring bij ons uit handen geven.  Doordat wij met externe en betrouwbare partijen samenwerken kunnen wij al uw keuringen uit handen nemen. U heeft te maken met één aanspreekpunt en één online programma. Wij regelen de rest!